„Suntem bucuroși că astăzi inaugurăm zborul Cluj-Napoca — Dubai, operat de compania aeriană Wizz Air, acesta reprezentând o premieră pentru Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, deoarece niciun alt operator aerian nu a mai zburat spre această destinație până în prezent. Vânzările biletelor pentru această rută s-au bucurat de un mare succes, fiind o destinație mult dorită și suntem convinși că se va bucura în continuare de aprecierea pasagerilor clujeni și a celor din întreaga Transilvanie”, a declarat, într-un comunicat de presă, directorul aeroportului clujean, David Ciceo.

Cursele aeriene spre Dubai vor fi operate de două ori pe săptămână, marțea și sâmbăta.

Prin cursa spre Dubai, Wizz Air a ajuns să opereze de la Cluj 21 zboruri regulate către 11 țări din Europa și Orientul Mijlociu. De asemenea, pentru anul viitor, Wizz Air a anunțat deschiderea a cinci noi destinații: spre Memmingen (Germania, din 15 februarie 2016), Berlin-Schoenfeld (Germania, din 22 iulie), Doncaster Sheffield (Anglia, din 22 iulie), Billund (Danemarca, din 23 iulie) și Alicante (Spania, din 24 iulie).

De pe aeroportul clujean sunt operate în prezent curse aeriene spre 24 de destinații din Europa si Orientul Mijlociu, prin intermediul a trei companii aeriene.

Citește și

Herodot Grup Sighet