Bărbatul a fost depistat în localitatea Florești, care este limitrofă Clujului, fiind și cea mai mare comună din România.

"În urma activităților specifice și a verificărilor efectuate, polițiștii clujeni, cu sprijinul de specialitate al Serviciului de Operațiuni Speciale Cluj, l-au depistat pe bărbatul care, la data de 14 august a.c., a evadat din Centrul de reținere și arestare preventivă a unității. Astfel, la data de 16 august a.c., în jurul orei 22,00, bărbatul în vârstă de 45 de ani, din județul Covasna, a fost depistat în timp ce se deplasa pe strada Cetății, din localitatea Florești, județul Cluj", se arată în comunicatul IPJ Cluj, transmis AGERPRES.

În zilele care au urmat evadării, polițiștii clujeni au organizat filtre la toate ieșirile din municipiul Cluj-Napoca, precum și în alte zone din județ.

În continuare, sub coordonarea unității de parchet, cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.

În paralel, ancheta internă continuă pentru a se stabili cu exactitate condițiile și împrejurările care au condus la producerea acestui incident. Totodată, un procuror efectuează activitatea de urmărire penală într-un dosar penal privind polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor la momentul incidentului.

Bărbatul a evadat duminică după-amiază din Centrul de reținere și arestare preventivă din Cluj-Napoca. El fusese arestat preventiv, fiind bănuit de furturi din locuințe.

Citește și

loading...