Pe cei care mai cred că votul lor contează, îi îndemn să analizeze următoarele "coincidențe" !

1. Alegeri 2004...Candidați A. Năstase și T. Stoljan...brusc se îmbolnăvește Stolojan și apare băsescu, care, deși în primul tur obține mult sub Năstase, în turul doi câștigă la mustață.

2. Alegeri 2009...Turul doi...M. Geoană și t. băsescu...seara ne culcăm liniștiți că am scăpat de marinar, iar a doua zi ne trezim iar cu el pe cap.

3. 2012 Referendum pentru demiterea matelotului...7,4 mil. de români îi spun să plece acasă, iar el rămâne la Cotroceni în ciuda evidenței.

4. Februarie 2014... Spargerea USL-ului pe motiv că Ponta nu-l dorea pe Iohannis ca vicepremier. Deși Crin Antonescu era favorit pentru fotoliul de președinte în toate sondajele de opinie, ciudat, acesta își taie singur, în doar câteva zile, cracă după cracă de sub picioare, demisionând absolut de bună voie, atât din funcția de președinte al Senatului, cât și din cea de președinte PNL, propulsându-l pe Johannis direct în fruntea partidului, deși acesta, nici măcar nu era membru de partid până atunci.

5. Alegeri 2014...Ponta ia din primul tur 40%, Iohannis 30%. Deși Ponta l-a dominat pe neamț și avea nevoie doar de 10 procente, brusc ne-am îndrăgostit de Klaus și l-am propulsat în fruntea statului, contrar tuturor sondajelor de opinie care-l dădeau câștigător pe Ponta.

Nu vi se pare ciudat ??? Mie, da, deoarece, prea au ieșit toate, doar cum au vrut unii și eu nu mai cred în coincidențe.

Voi n-aveți decât să credeți că v-a luat cineva în seamă votul, eu unul nu mai pot să cred...

Oi fi io mai necredincios, dar nu mai suport să fiu luat de prost...

Apropooo...era să uit un aspect foarte important...

Gândiți-vă la capacitățile intelectuale ale perdanților în comparație cu cele ale câștigătorilor. Perdanții, pe linie sunt net superiori din acest punct de vedere. Poate, sau nu... eu zic că...SIGUR... de aceea trebuiau să piardă.

Nu cred că-mi poate dovedi cineva contrariul!

Petre GIURGI


Preluare: Petre GIURGI

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și