Edi╚Ťia din acest an a festivalului aduce, ├«n premier─â, competi╚Ťia de filme de scurtmetraj de comedie interna╚Ťional─â. Un juriu interna╚Ťional format din personalit─â╚Ťi marcante ale industriei cinematografice din Croa╚Ťia, Ungaria ╚Öi Romania. va decide c├ó╚Ötig─âtorii filmelor selec╚Ťionate din: Olanda, Spania, Italia, U.S.A., Rusia, Germania, Macedonia, Kenia ╚Öi Romania.

Pe toat─â durata festivalului vom avea ocazia s─â ne ├«nt├ólnim cu invita╚Ťi speciali din U.S.A., Fran╚Ťa, Croa╚Ťia, Rusia ╚Öi Ungaria.

ÔÇťM─â bucur s─â v─â invit la cea de-a XI-a edi╚Ťie a Festivalului Film 4 Fun, una special─â deoarece din acest an avem participare interna╚Ťional─â. Experien╚Ťele frumoase din ultimii 10 ani ne dau motive s─â continu─âm cu acest eveniment foarte a╚Öteptat la Sinaia, care atrage an de an ├«n ora╚Öul nostru pasionan╚Ťii de film ╚Öi cultur─â. Vom avea un weekend cu premiere cinematografice, expozi╚Ťii ╚Öi invita╚Ťi foarte iubi╚Ťi de spectatori.ÔÇŁ - Vlad Oprea, Primarul ora╚Öului Sinaia.

Citește și