Evenimentul se va desfășura la Teatrul Municipal Baia Mare făcând parte dintr-o campanie de strângere de fonduri pentru dotarea blocului operator al Spitalului Judeţean Baia Mare. Aparatul achiziționat va deservi Secţia de Ortopedie şi Traumatologie și Secţia Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică..

Din dorința de a schimba lumea în bine Asociația Prietenii Spitalului “Dr. Constantin Opriș” s-a implicat în multe proiecte sociale. Ediția de anul acesta sărbătorește 10 ani de implicare alături de oameni inimoși care au în suflet convingerea că faptele bune, oricât de mici și oricât de puţine, puse împreună pot să facă minuni și că evenimentele nu sunt decât grupuri de oameni frumoși, implicați pentru proiecte importante privind dotarea secțiilor care au nevoie de aparatură eficientă.

Astfel, AD LIBITUM VOICES, va pune în valoare tot ce are muzica de oferit, similar cu ceea ce face medicul, asistentul sau infirmierul pentru pacienţi. Stilul lor, inconfundabil, le permite să abordeze stiluri şi nuanţe diferite în fiecare piesă, ceea ce înseamnă că îşi pot exprima emoţia în forma ei pură, cu convingerea că publicul va avea o seară frumoasă, în compania unor cântăreți de prestigiu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și