“Cât de mândru este d-nul Oros George Alexandru candidatul la primăria Sighet în ceea ce privește renovarea Secției de Pediatrie că a postat pe pagina lui niște poze minunate dar toată lumea care a trecut pe acolo știe de fapt care e realitatea, am îndrăznit să comentez și eu la poze și bineînțeles mi-au fost șterse comentariile, adevărul doare, aşa că am să le postez pe pagina mea ca să nu mi le șteargă nimeni. Nu postam nimic dacă nu îmi ștergea comentariile”, a scris Mihaela Nistor.

Revolta a pornit de la o altă postare, de data aceasta a lui Alexandru Oros, managerul Spitalului Orăşenesc Sighetu Marmaţiei, candidat la funcţia de primar al Municipiului Sighetu Marmaţiei.

„Pentru că mulți sigheteni m-au întrebat despre Pediatria din Spital, postez câteva poze dintr-o parte a secției. Am renovat parțial etajele IV și I. Secția e aproape un bloc cu patru etaje, iar renovarea integrală se poate realiza doar pe un buget multianual.E un început, știu că nu suficient, dar am să continui renovarea Secției Pediatrie până când vom putea spune că am atins normalitatea.Vă mulțumesc pentru implicarea și încrederea dvs.”, a postat Oros.

La fotografiile postate de mama revoltată, zeci de părinţi s-au grăbit să comenteze şi să întărească cele scrise de femeie.

„Şi mie mi s-a şters comentariul, acum am mai lăsat vreo 3!!!ce am văzut eu vara trecută la spital, bunica mea fiind internată, m-a îngrozit!! oribil, un dezastru, o mizerie, un miros oribil, o nesimţire totală!!ruşine!!! ce a renovat domnul ăsta? vai şi amar!!!”, a scris Bianca Mason Macioca.

“Bravo Miha, eu oricum îs dezgustată de conducerea din toată ţara, da ei oricum o să arate întotdeauna lucrurile bune pe care le-au făcut doar de ochii lumii, dar la maternitate aţi fost? dacă nu aveţi bani de închiriat camera de VIP-uri la maternitate-i horror, pentru condiţii decente le trebuie 500 ron, iar în Baia Mare așa-i toată secţia de la maternitate pe gratis (că doar contribuim la sănătate) mă întreb oare o să mai fie vreodată ţara noastră cum a fost pe vremea lui Ceaușescu?”, a postat şi Ramona Iusco.

“Dezastru….la fel şi mie mi-au şters comentariul….am fost cu băieţelul la pedriatrie…de urgenţă….în salonul în care ne-a internat un jeg de nedescris…am măturat eu în salon…de toaletă nici nu mai vorbesc….suportul pe care i-a pus perfuzia cu rugină de 2 degete…şi pe lângă toate acestea…..i-a găurit mânuţa cu branulă pentru adulţi. …cum se poate aşa ceva? Unde sunt investiţiile? Pediatria nu are materiale necesare pt tratatea copilaşilor…şi nouă ne aruncă în faţă 2-3 poze în care se vede o zugraveală…”, a întărit şi Radu Dan.

„La etajul 4 nu e nimic renovat!! Am fost recent cu fetiţa şi am găsit aceeaşi pereţi scorojiţi, pardosea lipicioasă şi pervaze cu excremente de pasăre, ca să nu mai vb de baia jalnică unde nu curge apa caldă!!! Mi-e silă de spitalul ăsta!!!”, a scris şi Ioana Popovici.

Fotografiile incriminate de părinţi au dispărut de pe pagina managerului de spital iar acesta nu a putut fi contactat pentru a comenta situaţia, mai informează VoceaTransilvaniei.ro.

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Citește și

loading...