Actorul care l-a interpretat pe micul ecran pe Chandler Bing, unul dintre celebrele personaje care au dat viață serialului "Friends", a recunoscut recent că i s-au șters din minte trei ani din acest serial pentru că era sub influența drogurilor.

Într-un interviu acordat programului "Chris Evans Breakfast Show", actorul a declarat că perioada dintre sezonul al treilea și cel de-al șaselea, nu și-l mai amintește. După cum se știe, serialul "Friends" a avut zece sezoane de maximă audiență.

De amintit că popularul actor a fost internat pentru o lună la reabilitare în 1997, din cauza dependenței sale de Vicodin, iar în 2001 el s-a aflat din nou sub tratament de data aceasta din cauza dependenței de opiacee și alcool.

"Nu poți avea o problemă cu drogurile timp de 30 de ani pe care să speri să o rezolvi în 28 de zile", mărturisese actorul și în declarații anterioare acordate publicației The Hollywood Reporter.

În programul la care a fost invitat, Perry fusese întrebat care sunt episoadele pe care le-a uitat complet, iar actorul a răspuns: "Nu îmi amintesc aproximativ trei ani din serial, prin urmare niciun episod din acea perioadă. Nu prea eram eu în acele momente ... între sezonul 3 și 6. Au fost ani dificili...", a spus el cu sinceritate.

Citește și

loading...