Poliţiştii au controlat persoanele fizice şi juridice care desfăşurat activităţi de comerţ în piaţă şi pentru neregulile constatate au aplicat sancţiuni contravenţionale în sumă de 1000 lei.

Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării 73 pachete cu ţigări deţinute în vederea comercializării ilicite.

La Şomcuta Mare, poliţiştii au identificat ieri doi bărbaţi în vârstă de 29 şi 39 de ani din localitate care au oferit spre vânzare 100 pachete cu ţigări de provenienţă Republica Ucraina.
Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării iar cei doi au fost sancţionaţi contravenţional.

În cadrul activităţilor desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale şi contrabandei cu ţigări, poliţiştii maramureşeni au depistat un bărbat care transporta cu un autoturism 1050 pachete cu ţigări netimbrate în România.

La data de 07 august a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Lerodina au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe DN 18 din localitatea Lerodina. La volanul maşinii a fost identificat un bărbat de 38 de ani din comuna Bistra.

În urma verificării autoturismului, poliţiştii au găsit în interiorul acestuia două colete în interiorul cărora se aflau 1050 pachete cu ţigări de provenienţă Republica Ucraina.
Cele 21000 pachete cu ţigări au fost ridicate în vederea confiscării iar autoturismul a fost indisponibilizat.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet