Oficialii instituției arată că astfel de întâlniri cu contribuabilii, persoane fizice și persoane juridice, vor fi organizate în orașele mari din județ și că în cadrul acestora vor fi discutate teme de interes general sau local. Vor fi discutate teme care au fost propuse în cele mai multe cazuri de către contribuabili, sau aspecte care vizează modificări recente ale legislației în domeniu.

Potrivit programărilor întocmite, contribuabilii din zona Târgu Lăpuș se vor întâlni cu inspectorii ANAF la sediul serviciului de specialitate din localitate, pe 11 august. Cei prezenți vor discuta în principal despre executarea silită a persoanelor juridice, dar și despre serviciile oferite de ANAF. Pentru cei din zona Sighet, întâlnirea este programată să se desfășoare pe 23 august, iar trei zile mai târziu la Vișeu de Sus. În ambele cazuri discuțiile vor avea loc la sediile locale ale Serviciilor Fiscale, iar subiectele principale de discuție sunt cele legate de situațiile financiare semestriale, ultimele modificări legislative din domeniu dar și despre serviciile pe care ANAF le poate oferi.

Oficialii instituției mai arată că, pentru a participa la aceste întâlniri, contribuabilii pot inclusiv să se programeze prin intermediul formularului disponibil pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet

Asociatia MUZICANDO - Sus?ine?i educa?ia prin joc!