"A fost un efort colectiv al instituţiilor statului. Dar e un război mediatic şi probabil că preşedintele a vrut să ia bomboana de pe...", a spus Creţu.

Corina Creţu a vorbit şi despre o "nervozitate" a lui Traian Băsescu, accentuată de fiecare acţiune reuşită a Executivului.

"Eu cred că nervozitatea preşedintelui s-a accentuat şi se va accentua cu fiecare realizare a guvernului. Aţi văzut ieşirile dânsului din ultima perioadă, este clar că este enervat de ceea ce se întâmplă şi în plan economic, şi în plan politic, ca să nu mai spun vizitele externe, care au fost ca o lovitură. Nu a reuşit el în zece ani să facă vreo vizită de nivelul celor pe care le-a făcut premierul în mai puţin de un an de mandat. Aceste lucruri cred că îi cam dau insomnii preşedintelui", a mai spus europarlamentarul PSD.

La rândul său, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a spus că reacţia Preşedinţiei în cazul Hayssam a fost una "caraghioasă".

"E caraghios! Acum se face concurs? Ei au anunţat pe la 7 şi ceva dimineaţa. Noi să ne trezim la 6 să vă anunţăm? Şi să vă dăm şi telefoane, ca să fim siguri că vedeţi mailul nostru. Cred că USL, premierul Victor Ponta, marea majoritate a membrilor guvernului au notorietatea necesară să le arate oamenilor că sunt interesaţi de problemele lor şi să nu facă concurs dimineaţa, care dă primul mail la presă. Mie mi se pare mai mult decât caraghios", a declarat Moldovan.

Europarlamentarii PSD Corina Creţu şi Daciana Sârbu au sosit vineri în judeţul Bistriţa-Năsăud, urmând ca sâmbătă să participe la inaugurarea secţiei de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, dar şi la nunta fiicei primarului din oraşul Beclean, Nicolae Moldovan, preşedinte executiv al PSD Bistriţa-Năsăud.


Preluare: AGERPRES (A - autor: Tina Ţucui, editor: Dănuţ Puşcaşu)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și