Unul dintre cele mai controversate subiecte este acela ca Negrut ar urma sa fie propusa pentru functia de prefect al judetului Maramures.

“In ceea ce priveste zvonul ca vom obtine pozitia de prefect va anunt ca nu se cunoaste acest lucru. Nu avem un nume pentru functia de prefect. Acest lucru urmeaza sa fie negociat de catre conducerea partidului nostru pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Insa, a aparut stirea cum ca in judetele in care exista presedinte al Consiliului Judetean din partea PSD, poate fi propus pentru functia de prefect un reprezentant Alde”.

Chiar daca sursa acestor zvonuri este deocamdata necunoscuta, Cornelia Negrut este de parere ca are aptitudinile necesare pentru inlocuirea actualului prefect, Sebastian Luput.

“Nu cred ca este o functie deosebit de grea, cel care va veni este important sa faca ceva pentru judetul nostru. Am lucrat si in administratia publica, detin si rangul de inalt functionar si am fost si in Parlament. Am avut si prefecti profesori, care au fost adevarati prefecti ai judetului. Daca mi se va propune, voi accepta”, a conchis Negrut.

Mai mult de atat, Ciprian Rogojan isi mentine aceeasi atitudine pozitiva ca si pana acum si afirma ca isi va continua munca inceputa inaintea campaniei electorale.

“Cand intru intr-o lupta nu dau timpul inapoi, nu ma uit in urma si nu fac comparatii. Rezultatul obtinut in campanie nu este un rezultat prost, nici foarte bun, insa consider ca e bun comparativ cu cel al alegerilor locale. Am strans aproximativ 7.000 de voturi, iar la urmatoarea campanie cu siguranta le vom dubla sau chiar tripla. Imi voi duce munca tot asa ca si cand eram demnitar si voi ajuta orice primar indiferent de culoare politica”, a spus Rogojan.

Acesta este de parere ca un minus al campaniei il reprezinta lehamitea maramuresenilor fata de intreaga clasa politica, astfel politicienii intrand cu totii in aceeasi oala.

“Mi-a fost rusine sa ajung la Bucuresti unde m-au intrebat colegii mei ce se intampla in Maramures. De ce nu ies oamenii la vot? Oamenii au uitat ca printre parlamentari sunt si oameni cu suflet care fac politica. Nu fac politica din hobby, fac politica pentru oameni si pentru generatia tanara ce vine din spatele nostru si imi doresc ca anul 2017 sa fie un an mult mai prosper pentru judet”, a punctat Ciprian Rogojan.

Tot azi, s-a decis si soarta catorva consilieri din Ardusat, Baiut si Leordina, partidul ridicandu-le sprinjinul politic, fiindca s-a considerat a nu fi adevarati coechipieri in scena politica ALDE.

“Putem fi adevarata voce a liberalilor. Exista oameni cu credinta, capabili sa gandeasca lucruri bine pozitionate, iar cei care doresc sa ni se alature sunt bine primiti. Fac parte din liga oamenilor tineri, sunt un tanar politician care s-a nascut in comunism, dar a trait in democratie, am alte valori si insist asupra tinerilor sa se alature ALDE pentru a infaptui impreuna o constructie puternica”, a declarat senatorul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și