Ingrediente:

1 cana unsoare
1 cana iaurt
2 oua
2-3 linguri zahar
drojdie cat o nuca
faina cat cuprinde
un praf de sare

Preparare:

Etapa 1 Se amesteca iaurtul,ouale,zaharul,drojdia si praful de sare. Adaugam faina cam300-400 g. si continuam sa framantam cu unsoare.Daca ni se pare prea moale aluatul obtinut mai presaram faina, pana obtinem un aluat potrivit.

Etapa 2 Se lasa 15 min. in repaus, apoi se intinde o foaie groasa de 1/2 cm si se taie bucati in forma de triunghi,se pune la mijloc cu lingurita putina dulceata(gem sau marmelada) ,se ruleaza in forma de cornulete si se coc in cuptor.

Etapa 3 Cand sunt gata, chiar fierbinti,se pudreaza din abundenta cu zahar pudra.


Preluare: petitchef.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și