Conform informatiilor noastre vineri seara doi localnici s-ar fi intalnit la un pahar de vin la domiciliul victimei. Nimeni nu stie ce s-a intamplat intre cei doi in noaptea de vineri spre sambata.

Cert este faptul ca sambata dimineata mama victimei a mers in bucataria unde dormea barbatul (divortat, tata a doi copii, n.r.) si a vazut sange pe jos. Fiul acesteia fiind acoperit cu patura nu si-a dat seama ce s-a intamplat. Pantalonii acestuia erau langa, fiind si aceia cu sange. Se pare ca femeia chiar s-a pus sa stearga sangele de pe jos.

Dupa un timp vazand ca barbatul nu spune nimic a ridicat patura si si-a gasit fiul fara suflare. Se pare ca era complet dezbracat si intors cu fata spre perete. Femeia l-a intors pe spate si atunci ar fi vazut ca avea lovituri puternice in zona fetei si a capului.

Femeia a strigat dupa ajutor. Autoritatile au sosit la fata locului si echipa de criminalisti a inceput sa preleveze probe.

Astazi dimineata, un alt localnic de aceeasi varsta aproximativ, a fost ridicat si dus la audieri. Acesta este principalul suspect. Asta dupa ce si mama victimei s-a intalnit cu respectivul inainte de a merge in bucataria unde locuia fiul ei.

Citește și

Comentarii