Grozăvia s-a produs în cartierul Alexandru Ivasiuc. Bărbatul, pe numele său Gheorghe V., locuia singur. Însă, obişnuia să fie vizitat de diverşi prieteni. La fel s-a întâmplat şi în noaptea de 9 spre 10 noiembrie. La un moment dat, a izbucnit o ceartă între el şi invitaţi şi s-a ajuns la bătaie.

În urma loviturilor primite, la nivelul capului şi coastelor, sigheteanul a murit. A fost găsit după ore bune. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, iar în cursul zilei de sâmbătă, a fost efectuată necropsia. Primele informaţii indică faptul că leziunile suferite au fost incompatibile cu viaţa.

Potrivit surselor noastre, bărbatul era cunoscut ca fiind consumator de alcool. În seara zilei de vineri, a fost vizitat de un prieten de pahar. Între ei, a izbucnit o altercaţie. Vizitatorul a lovit gazda, cauzându-i moartea. Conform surselor, criminalul, care are o vârstă apropiată de cea a victimei, a fost reţinut sâmbătă şi urmează să fie propus instanţei pentru arestarea preventivă.

“Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea circumstanţele în care a decedat un bărbat în vârstă de 59 de ani din Sighetu Marmaţiei”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Citește și

Comentarii