"Acuzațiile lansate astăzi (n.r. ieri, 16 iunie) la adresa mea de senatorul PSD Liviu Pop sunt o minciună sfruntată. Senatorul Liviu Pop vine cu o serie de calomnii potrivit cărora eu aș avea vreo legătură cu Dosarul Uioreanu, că Traian Băsescu m-a șantajat să mă retrag de la prezidențiale și îmi pune întrebări public fără să prezinte niciun fel de dovadă.

În mod categoric nu există nicio legătură directă sau indirectă între mine ca președinte al partidului și aceste lucruri legate de activitatea domnului Horea Uioreanu. Nu am avut nicio discuție pe ascuns cu Traian Băsescu pe acest subiect și nu am fost șantajat de Băsescu sau de altcineva pe acest subiect sau altul în vederea retragerii candidaturii mele la alegerile prezidențiale.

Eu m-am retras din cursa pentru alegerile prezidentiale pentru că așa am dorit eu și am făcut acest lucru așa cum am dorit eu. Este decizia mea și am explicat-o!

Din respect față de opinia publică, dezmint acuzațiile fără acoperire ale senatorului PSD și reiterez faptul că nu sunt un om șantajabil. În loc să ceară informații în sprijinul unui scenariu fabricat și complet fals, domnul Liviu Pop este cel care ar trebui să aducă dovezi care să-i susțină afirmațiile.

Îl somez pe domnul Pop să dea niște explicații cum de și-a permis o asemenea mizerie și cine i-a sugerat să o facă. Ceea ce face domnul Pop nu este să pună o întrebare, ci este o diversiune de cea mai joasă speță!"

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și