La ora începerii acestui joc vom avea o dispută între ocupantele locurilor 2 și 3 în clasament, însă distanța dintre echipe este de 10 puncte, cu avantaj pentru CSMB. Practic, de la o etapă la altă se schimbă ierarhia, ba sunt și meciuri amânate care “încurcă” situația.

Toată lumea cunoaște valoarea jucătoarelor de la CSM București, iar de acest lucru ne-am putut convinge și la ultimul meci pe care CSMB l-a disputat în Liga Campionilor, cu Metz. Însă, la fel de adevărat este că am văzut și destule meciuri în care CSMB s-a chinuit, când a câștigat la limită sau a pierdut. Este important și ce zi prind jucătoarele antrenate de Adi Vasile, însă e clar că și noi trebuie să mergem acolo să ne jucăm șansa. Până la urmă, Minaur nu are absolut nimic de pierdut și trebuie să se bucure de acest joc.

Delegația echipei noastre pleacă astăzi în București, pe calea aerului. Urmează un antrenament și o vizionare video, iar apoi meciul de mâine, de la ora 17.00, pe care-l vom putea urmări în direct la TVR 2.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și