Tehnicianul echipei CSM Știința Baia Mare, Eugen Apjock, a declarat, la eMaramures, că își dorește din toată inima ca echipa să aibă un joc excelent în cea de a cincea sa finală, iar înaintea meciului să aibă parte de liniște.

"Dorim să ne antrenam la ora meciului, în nocturnă. Din păcate, în Baia Mare nu avem această posibilitate. Vom sta cantonați mai departe puțin de București, pentru a nu simți oboseala aglomerației, pentru a fi concentrați pe ce avem de făcut. Vom încerca să ne facem exact programul ca și în ziua meciului, inclusiv cu mesele de dinainte de joc, să punem la punct tot cea ce este de pus la punct și să avem liniște. Nu dorim sa fim conturbați foarte mult pentru că, dacă stăteam în București, cu siguranță aveam mulți invitați la antrenament" , a spus Eugen Apjock.

La rândul său, președintele clubului CSM Știința Baia Mare, Călin Matei, a spus, la eMaramures, că singurul lucru pe care-l cere "zimbrilor" e să joace rugby.

"Sunt interesat ca echipa noastră să facă exact ce știe mai bine: să joace rugby! La București e sigur că nu mergem să facem figurație. Eu zic ca băieții vor "taxa" înfrângerea suferită de Timișoara în compania Stelei în play-off. Pe Steaua au "taxat-o" deja. Și cred ca le-a fost suficient să iasă de pe teren bătuți de Timișoara anul trecut. Au văzut în campionat că timișorenii nu-s mai buni cu nimic decât echipa noastră. Absolut cu nimic. Chiar dacă au câțiva jucători care pot să facă diferența, dar ca lot, ca omogenitate, cu nimic nu-s mai buni decât noi", a spus Călin Matei.

Jucătorul Jeremy Cave, care a suferit un accident — fisură cervicală — în timpul ultimei partide, cu Steaua, de săptămâna trecută, este indisponibil și nu va evolua în finală.

Finala dintre CSM Știința Baia Mare și Rugby Club Municipal Timișoara se va disputa sâmbătă, începând cu ora 18,30, pe Stadionul Național "Arcul de Triumf" din București. Partida va fi televizată de TVR 2.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și