Părinții ocupați nu au timp pentru sisteme de organizare complicate! Așa că, pentru a simplifica lucrurile, am ales cele mai bune idei de organizare a hainelor pentru copii și bebeluși.

Aceste idei geniale vă vor ajuta să păstrați camera copilului îngrijită și organizată. Nu numai că va arăta mult mai bine, dar vă va face și viața mult mai ușoară! Am compilat aceste sfaturi cu gândul la părinții ocupați, așa că nu este nimic prea complicat sau care să consume prea mult timp.

Organizați hainele pentru bebeluși în grupuri de agățat și împăturit

Există două moduri de bază de a depozita haine pentru copii în camera copilului tău - împăturite în sertarele comodei și cutii de depozitare sau agățate într-un dulap. Evaluați cât de mult spațiu de agățat aveți și cât de mult spațiu există în sertare. Apoi, împărțiți toate hainele în două teancuri, astfel încât să știți că vor încăpea în fiecare spațiu.

În general, veți agăța pe o balustradă ținutele drăguțe pe care le păstrați pentru ocazii speciale, ținute asortate, geci pentru copii călduroase, rochii și jachete. În timp ce body-urile, șosetele, pantalonii, pijamalele și tricourile ar fi împăturite în sertare.

Organizați hainele pentru bebeluși în funcție de categorie

Dacă depozitați îmbrăcămintea pentru bebeluș în grupuri de același tip de articol, va fi mult mai ușor să vedeți exact ce aveți. De exemplu, depozitați toți colanții împreună. De asemenea, vă va fi mai rapid să le localizați și să le apucați atunci când vă grăbiți. Copiilor mai mari le place să se târască atunci când încercați să-i îmbrăcați în haine pentru copii, așa că nu aveți timp să căutați prin mai multe sertare!

Așadar, uitați-vă la cele două teancuri de haine și puneți toate body-urile cu mânecă lungă împreună, toate căciulile împreună, toate șosetele împreună și așa mai departe.

Organizați hainele în funcție de mărime

Bebelușii cresc într-un ritm uimitor, așa că la un moment dat veți avea o serie de mărimi de haine. La un capăt al scalei se află hăinuțele din care sunt pe cale să crească, dar pe care încercați să le mai folosiți timp de câteva purtări! La celălalt capăt se află haine pentru copii care sunt încă un pic prea mari, dar care se vor potrivi perfect în câteva săptămâni.

De aceea, este o idee bună să vă organizați în funcție de mărimile hainelor, astfel încât să puteți accesa cu ușurință toate ținutele care sunt potrivite pentru ziua respectivă.

Alocați sertare și spațiu de agățat

Dacă organizați hainele pentru copii și bebeluși astfel încât toate hainele de același tip să fie laolaltă, dulapul sau sertarele dulapului dvs. vor arăta mult mai ordonate. De asemenea, veți putea să luați onesies, șosete, hăinuțe de petrecere sau pantofi rapid și fără a fi nevoită să sortați o mulțime de alte haine.

Unele articole vor ocupa un singur sertar - de exemplu, bebelușul nou-născut va avea o mulțime de body-uri, așa că veți avea nevoie de un sertar întreg pentru acestea. Alte haine vor trebui să împartă un sertar. Încercați să folosiți sertarul de sus pentru lucrurile pe care le folosiți cel mai mult, deoarece este de obicei cel mai ușor de accesat. Agățați ținutele potrivite pe șina de agățat în ordinea mărimii sau a culorilor. Alternativ, organizați ținutele în funcție de cele de care veți avea nevoie pe vreme caldă sau rece.

Folosiți separatoare de sertare

Hainele pentru bebeluși sunt destul de mici! Așa că tind să ocupe foarte puțin spațiu și, prin urmare, se mișcă în interiorul sertarelor. Separatoarele de sertar valorează greutatea lor în aur pentru a împiedica ca totul să ajungă într-o mare încurcătură. Puteți chiar să vă faceți propriile separatoare pentru a organiza hainele pentru bebeluși folosind carton simplu sau cutii de carton vechi.

Șosetele pentru bebeluși, colanții pentru bebeluși și pantofii mici vor fi mult mai ușor de găsit dacă sertarele sunt organizate cu separatoare.

Etichetați spațiile de depozitare

Părinții obosiți vor uita întotdeauna unde se află lucrurile în dulapul bebelușului lor, așa că nu vă fie teamă să etichetați lucrurile, mai ales în acele zile nebunești de început. Ați putea face etichete colorate și să le lipiți pe ușa dulapului sau pe partea din față a sertarelor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și