Ieri seara, la ora 18.15, victima Mihai Bălan, unul dintre pasagerii care se afla în autoturismul ce a intrat cu viteză într-un cap de podeţ pe raza localităţii Ilba, a fost declarată decedată la spitalul din Baia Mare. Medicii susţin că acesta a ajuns la spital în stop cardio respirator, fiindu-i declanşată moartea cerebrală. Cadrele medicale au depus eforturi disperate pentru a-l resuscita, iar în jurul orei 18.00 acestea au declarat decesul tânărului.

Familia tânărului este distrusă, după ce şi fratele acestuia a murit în urmă cu câţiva ani tot în accident rutier. „Fără cuvinte. după Florin ai urmat tu. Nu îmi vine să cred. E atât de nedreaptă şi crudă viaţa asta...” este doar unul dintre mesajele de adio scrise pe o pagină de socializare a acestuia.

Doliu în localitatea Seini

David Muscan, şoferul autoturismului Audi A8 a fost condus pe ultimul drum în cursul zilei de ieri, în localitatea Seini. Acesta a fost condus pe ultimul drum de familia distrusă de tragicul eveniment, dar şi de apropiaţi şi prieteni. astăzi, pasagerul decedat, Alex Vitlinger va fi condus şi el pe ultimul drum tot în localitatea Seini. A treia victimă care a murit ieri seara în spitalul din Baia Mare va fi şi ea înmormântată la începutul acestei săptămâni.

Singurul care a scăpat fără leziuni grave este vicecampionul mondial la Taekown-do Mihai Mădăian, care a fost externat la câteva ore de la producerea accidentului. Organele de poliţie spun că acesta a scăpat ca prin minune din teribilul accident datorită faptului că avea pusă centura de siguranţă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și