Intalnirile au fost stabilite pentru saptamana viitoare, in zilele de marti, miercuri, joi si vineri. Primarii maramureseni alaturi de presedintele Partidului National Liberal Maramures, Ovidiu Nemes, vor participa in data de 18 iunie, la Zalau, la o intalnire de lucru la care va fi prezent si presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis.

„In cadrul sedintei am stabilit ca este necesar sa avem o competitie interna foarte serioasa, motiv pentru care vom organiza astfel de intalniri regionale. E important sa identificam solutiile si aceasta reorganizare sa dureze cat mai putin pentru ca e de munca in partid, e de munca in filiale, sunt multe organizatii de reconstruit”, declara presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

In cadrul sedintei BPN au mai fost desemnati reprezentantii PNL care vor participa la negocierile cu PDL. Regiunea de Nord-Vest va fi reprezentata de Cornel Popa, presedintele Consiliului Judetean Bihor. Tot in cadrul sedintei de miercuri, liberalii au votat pentru sustinerea lui Ducu Bertzi pentru CA al SRR si pentru Bogdan Olteanu, pentru pozitia de viceguvernator al BNR.


Preluare: ZiarMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și