Ingrediente:

2 vinete potrivite
3-4 cartofi
1-2 dovlecei
2 cepe rosii
ulei de masline
oregano/ busuioc/ cimbru
boia dulce/ iute (optional)
sare

Pentru sosul de branza:

120 ml supa clara de legume
1 lingurita cu amidon
110 g branza
sare
piper

Mod de preparare

1. Taie legumele felii potrivite si unge-le cu un amestec de ulei de masline, putina sare si mirodeniile preferate.
2. Infasoara cartofii feliati in folii si pune-i pe gratarul incins. Dupa cateva minute, asaza langa si celelalte legume taiate.
3. Intre timp, incalzeste supa clara de legume, adauga amidonul si branza preferata data pe razatoare. Amesteca bine pana obtii un sos omegen. Potriveste gustul de sare si piper.
4. Serveste legumele la gratar cu sos de branza si, dupa gust, cu salata de rosii in care ai pus si cateva cubulete de branza sarata.

Citește și

loading...