Discuțiile au apărut ca urmare a faptului că podul respectiv face parte integrantă din peisagistica orașului, iar acoperirea lui cu tablă ar afecta negativ estetica acestuia.

Deși împotriva acestei soluții tehnice s-au exprimat aproape toți consilierii locali, dar și cei mai mulți sigheteni, primarul, încăpățânat din fire, a mers înainte cu aceasta, acoperind podul pietonal în integralitate cu tablă de aluminiu, urâtă și gata deformată încă de la montaj.

Luat la întrebări de către consilierii locali de ce nu a folosit scânduri de lemn palstifiat, primarul a dat un răspuns cel puțin halucinant: „Acum am acoperit cu tablă podul, iar tabla o vom acoperi cu scânduri de lemn ornamentale, să arate frumos!”.

La această remarcă publicul din sală și consilierii prezenți au izbucnit în râs. „Este intersant, domnule Primar, cum se face faptul că Dvs. sunteți inginer în lemn și montați tablă pe pod în loc de lemn”, a remarcat consilierul local Nicolae Iuga (UNPR).

Cert este că deocamdată podul este acoperit cu tablă, rămâne de văzut când va veni și lemnul peste tablă și cum va arăta în final podul suspendat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și