Mod de preparare:

Intr-o oala cu fundul gros topeste untul si soteaza ceapa verde. Adauga orezul si lasa-l pana devine transparent, amesteca sa fie tot acoperit in unt. Sareaza dupa gust.

Adauga vinul in oala si adu-l la punctul de fierbere. Adauga supa de legume dar nu toata odata. Asigura-te ca orezul a absorbit cantitatea de supa pusa initial inainte de a mai adauga.

Inainte de a adauga ultima tura de supa de legume, adauga mazarea verde. Las-o sa se patrunda, apoi adauga o lingura de unt, sare daca mai trebuie si inca putin vin. Adauga si majoritatea leurdei, tocata. Amesteca bine, mai lasa 3 minute si opreste focul.

Mod de servire:

Serveste risotto-ul cu leurda si mazare verde cald, cu leurda ramasa deasupra.

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Citește și

loading...