Dosarul deschis la Bucuresti se refera la perioada in care parlamentarul maramuresean a detinut calitatea de membru in Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean Baia Mare.

In mandatul de vicepresedinte al Consiliului Judetean, incheiat in 2012, Calin Matei a fost desemnat si membru in forul decizional de la spitalul baimarean, desi institutia este direct subordonata administratiei judetene. Inspectorii ANI considera ca s-a incalcat astfel legislatia in vigoare, insa deputatul maramuresean catalogheaza ancheta si dosarul de cercetare deschis drept o “tampenie”.

„Mie mi-au trimis cei de la ANI o hartie, in care ma anuntau ca acum incepe cercetarea. /…/ Ma voi judeca cu ANI, normal, pentru ca eu am fost trimis acolo de plenul Consiliului Judetean, nu a fost o decizie a mea. E ca si toti primarii care au fost in consilii de administratie. Este o tampenie! Este o prostie… N-am luat niciun leu din cei 300 de mii de lei pe care trebuia sa ii primim. Atat era: 30 de lei, indemnizatia de membru in Consiliul de Administratie”, a declarat deputatul Calin Matei .

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și