Întrebat dacă Dan Alexa i-a fost recomandat de Anamaria Prodan, cea care îi este agent, Gigi Becali nu s-a sfiit să facă, din nou, remarci sexiste.

"Cum mă poate convinge vreodată o femeie (n.r. - Anamaria Prodan) să pun antrenor? Nu poate să-mi propună, că nu-i dau voie unei femei să-mi propună ceva. Eu, ca prietenă, că e nevasta lui Reghe, o simpatizez, ţin la ea, aşa, ca prietenă, dar nu să-mi spună mie Ana ce antrenor să pun. Că nu-i permit. Nu-i permit să îmi propună. Sunt altele care îl recomandă pe Alexa. Am şi eu ideile mele, am şi eu filozofia vieţii mele", a spus Becali, la Digi Sport Special.

Gigi Becali, grav "derapaj" la adresa femeilor
Gigi Becali a vorbit, în urmă cu câteva zile, despre posibilitatea ca UEFA să oblige cluburile de fotbal să înființeze o echipă de fete. Finanțatorul FCSB a avut un nou derapaj sexist și a amenințat chiar că se va retrage din fotbal.

"Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu. Am și eu păcatele mele. Dar lucruri nefirești nu fac. Nu! Asta e aliniere la ideile lui Satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal.

Femeia a fost făcută de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat. Femeia e făcută să fie atrasă bărbatul de ea. Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul și fotbalul le schimonosesc pe femei", a spus Gigi Becali.

Declarațiile lui Gigi Becali, din ultima vreme, nu au rămas fără urmări. Patronul de fapt al FCSB va ajunge în fața Comisiei de disciplină, după sesizarea făcută de secretarul general al Federației, Radu Vișan.

Cea mai valoroasă fotbalistă din România i-a răspuns lui Gigi Becali după derapajul sexist al acestuia
Desemnată cea mai valoroasă fotbalistă din România în 2018, la Gala Fotbalului Românesc, Teodora Meluţă a răspuns la "Digi Sport Matinal" afirmaţiilor cu tentă sexistă ale patronului FCSB-ului, Gigi Becali, care s-a declarat împotriva fotbalului feminin şi a anunţat să s-ar retrage din fotbal dacă ar fi obligat să înfiinţeze şi o echipă de fete.

"Sincer, am incercat să le ignor (n.r. declaraţiile lui Becali), sunt mulţi oameni cu mentalitate de genul, dar noi îi invităm la meciurile noastre, ale echipei de club şi ale naţionalei, şi să vadă cât spectacol le putem oferi oamenilor. Mulţi oameni care au fost la meciurile noastre au spus că ar reveni oricând la meciuri", a declarat jucătoarea în vârstă de 19 ani.

Meluţă i-a replicat lui Gigi Becali şi după ce acesta a spus că fotbalul feminin este "împotriva lui Dumnezeu".

"Nu cred că are nicio legătură chestia asta cu Dumnezeu. Dacă ar fi sa gândim aşa cum zice domnul Becali ar însemna că nici băieţii nu ar avea ce să caute la dansuri", a mai spus fotbalista lui U-Olimpia Cluj, care joacă pe postul de fundaş central.

Citește și

loading...