Presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, este de parere ca partidele de dreapta trebuie sa stea la masa discutiilor si sa nominalizeze candidatul cu cea mai mare cota de incredere pentru presedintia Romaniei.

„Eu cred ca dreapta trebuie sa fie unita, de aceea trebuie sa purtam discutii. Eu cred ca PSD-ul, cu acest scor sub 40%, nu poate da acestei tari un presedinte si acest lucru s-a dovedit la acest vot. Viitorul presedinte va fi al dreptei. Dar e important ca partidele de dreapta sa poata sta la o masa, sa nominalizeze acel candidat care sta cel mai bine in sondaje, care are cea mai mare cota de incredere pentru a fi candidatul comun la alegerile prezidentiale”, declara presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

Potrivit presedintelui PNL Maramures, Ovidiu Nemes, Partidul National Liberal si Partidul Democrat Liberal vor sustine in turul doi un candidat unic la prezidentiale.

„Eu spun ca in turul doi, in mod obligatoriu, dreapta va merge unita si toate semnalele primite pana astazi de la partidele politice confirma acest lucru. In turul doi, cine intra cu Victor Ponta va castiga presedintia si presedintele va fi al dreptei. Eu nadajduiesc sa fie candidatul Partidului National Liberal. Sper sa vina Klaus Iohannis sa preia partidul de pe pozitia de presedinte si cu un management aplicat, nemtesc, sa putem acoperi neajunsurile de pana acum. Sper sa avem intelegere intr-un proiect de dreapta care sa poata duce Romania dincolo de 2016-2020”, mai spune presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.


Preluare: ZiarMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și