Bărbatul este de meserie cioban iar fiul său a lucrat până la începutul lunii în Sighet la o benzinărie, însă nu în contact direct cu publicul. Vestea bună este că aceștia nu au intrat cu foarte mulți oameni în contact direct.

Bărbatul mai în vârstă a fost internat în Spitalul municipal Sighet în urmă cu aproximativ o săptămână. Fiul bărbatului a fost internat la scurt timp după, acesta prezentând o tuse seacă. Pentru ambii, testele pentru COVID-19 au ieșit pozitive.

Conform informațiilor obținute de către Sighet 247, se pare că aceștia se simt bine, însă sunt simptomatici, cu febră și tuse. Aceștia stau în secția de Boli infecțioase în regim special de carantină și sunt sub tratament antiviral.

Din informațiile obținute, se pare că nu s-a putut determina cu exactitate de unde au contractat cei doi virusul.

Un alt bărbat confirmat cu COVID-19, originar din Borșa, a fost transferat zilele trecute din Spitalul municipal Sighet la spital în Baia Mare. Surse medicale din Baia Mare au declarat pentru Sighet 247 că bărbatul originar din Borșa și transferat din Sighet la Baia Mare prezintă simptome de severitate medie. Acesta ar fi prezentat simptome specifice COVID-19 în timp ce era în autoizolare.

La momentul redactării prezentului material, oficial în județul Maramureș au fost confirmate în total 63 de cazuri de infectare cu COVID-19, dintre care 55 cazuri active, 7 vindecate și un deces (informare oficială CJ Maramureș - vezi FOTO mai jos).

Citește și

Comentarii