Conform informațiilor PresaSM, ar fi vorba despre doi frați, care se aflau în vizorul anchetatorilor de mai mult timp. Informația nu a fost confirmată încă din surse oficiale.

Cei doi polițiști ar fi fost vizați pentru unele proiecte imobiliare pe care le-ar fi desfășurat în comune de lângă municipiul Satu Mare. Recent, anchetatorii au solicitat informații de la Biroul de Urbanism al unei administrații locale de lângă municipiul Satu Mare. Probabil pentru a vedea cine ar fi solicitat autorizațiile de construire.

Reporterii PresaSM aveau în documentare acest caz de mai multe săptămâni. Primarul unei comune de lângă municipiul Satu Mare a fost contactat telefonic – săptămâna trecută – de jurnaliștii PresaSM pentru un punct de vedere, dar a refuzat să comenteze situația.

Nici la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare nu s-au putut oferi alte informații suplimentare, semn că ancheta s-a făcut destul de discret.

Cei doi frați, agenți de poliție, reținuți pentru 24 de ore prin ordonanța procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, sunt acuzați că au desfășurat activități incompatibile cu funcția pe care o dețin, respectiv de delapidare, potrivit informațiilor PresaSM.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și