Deplasa┼úi la fa┼úa locului, poli┼úi┼čtii au constatat c─â un b─ârbat de 33 de ani, domiciliat ├«n Sighetu Marma┼úiei, a condus un autoturism dinspre strada Electrolizei ├«nspre strada Industriei. Din cauza neadapt─ârii vitezei la condi┼úiile unui drum acoperit cu z─âpad─â, conduc─âtorul auto a pierdut controlul ma┼činii, a ajuns pe contrasens ┼či a intrat ├«n coliziune cu un st├ólp al re┼úelei electrice.

├Än urma impactului, un b─ârbat de 45 de ani ┼či o femeie de 63 de ani din Sighetu Marma┼úiei, ambii pasageri ├«n autoturism, au suferit leziuni corporale ┼či au fost transporta┼úi la Spitalul Jude┼úean de Urgen┼ú─â Baia Mare pentru acordarea de ├«ngrijiri medicale.

├Än urma test─ârii cu aparatul etilotesc poli┼úi┼čtii au constatat c─â ┼čoferul nu se afla sub influen┼úa b─âuturilor alcoolice.

Un alt eveniment rutier a avut loc ieri pe DE 58, ├«n localitatea S─âbi┼ča.
Un b─ârbat din satul Mesteac─ân, comuna Valea Chioarului, a condus un autotractor spre Satu Mare. Nu a adaptat viteza la condi┼úiile unui carosabil acoperit cu polei, a pierdut controlul volanului ┼či a intrat ├«n coliziune cu un autoturism ce se deplasa ├«n fa┼úa sa, pe care l-a proiectat pe cel─âlalt sens de mers. Dup─â impact, autotractorul a intrat ├«n ┼čan┼úul din partea dreapt─â a drumului ┼či s-a r─âsturnat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unui băimărean de 26 de ani, pasager în cabina autotractorului, care a fost transportat la spital, unde a rămas internat.
┼×oferii au fost testa┼úi cu aparatul etilotest ┼či s-a constatat c─â nu se aflau sub influen┼úa alcoolului.

Cercet─ârile continu─â.

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Citește și

loading...