Bărbatul a fost identificat chiar de colegii săi, care au primit fotografiile cu suspectul şi şi-au dat seama că este vorba despre Eugen Stan, colegul lor în vârstă de 46 de ani.

Poliţistul pedofil avea atribuţii în coordonarea activităţilor de supraveghere a traficului.

Poliţistul bănuit de pedofilie este audiat chiar la această oră.

Eugen Stan este poliţist la Brigada Rutieră din 2010, unde s-a transferat de la Jandarmerie. Este divorţat şi are doi copii. Poliţistul a recunoscut că el este bărbatul din lift. Locuieşte în Măgurele, judeţul Ilfov.

Iniţial, neştiind că pedofilul căutat este chiar colegul lor, poliţiştii au transmis chiar şi un apel pe Facebook, intitulat: "Te vom găsi! Ești prioritatea noastră!"

Pentru prinderea lui Eugen Stan, procurorii și polițiștii au dat publicităţii imagini cu bărbatul care a agresat doi minori, într-un lift din cartierul Drumul Taberei din Bucureşti.

Autorităţile au făcut apel către toţi cetăţenii care ar putea deţine informaţii despre persoana în cauză, să sune la numărul de urgenţă 112.

Fapta care a șocat o țară întreagă s-a întâmplat vineri dimineață, atunci când pedofilul a urmărit doi copii în cartierul Drumul Taberei, a intrat după ei într-o scară de bloc, iar potrivit imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere ale liftului de pe scară, acesta i-a sărutat şi mângâiat pe cei doi micuţi, în vârstă de 5, respectiv 9 ani.

Copiii au ajuns acasă și le-au povestit părinților tot ce s-a întâmplat. Oamenii au verificat camerele de supraveghere din lift și astfel au descoperit că cei doi minori au fost abuzați.

Citește și

loading...