Mirabela Dauer a fost copleșită de primirea de la Electric Castle.

Mirabela Dauer: „Copiii aceștia știau toate versurile mele și atunci cum să nu plângi. Am plâns de fericire.”

Apoi a fost rândul Corinei Chiriac să încânte publicul. Înainte de a urca pe scenă, a mărturisit că nu auzise prea multe despre festivalul de la Bonţida.

Corina Chiriac: „Cinstit eu n-am înțeles unde am fost invitată. Am aflat de la niște fete colaboratoare care toate au 30 de ani și mi-au spus "Ce, tu câți la Electric Castle?". Zic "Unde cânt?".

Spectator: „Mă simt neașteptat de bine. Nu mă așteptam să mă simt atât de bine la muzicieni pe care îi știu din copilărie.”

Renate Roca Rozenberg, purtător de cuvânt Electric Castle: „Am gândit totul ca o reîntoarcere în timp în anii 70 a muzicii ușoare românești, a celebrelor festivaluri de atunci care, din păcate, au cam dispărut.”

Celor două artiste au cântat în avanpremiera festivalului. Oficial, evenimentul începe astăzi, când alte mii de spectatori sunt aşteptaţi să ajungă la Bonţida. Îi aşteaptă numeroase concerte şi noroiul, devenit deja o tradiţie.

Sătenii îi cazează pe tineri în caselor lor sau, pentru 30 de lei pe zi, le oferă locuri de campare în curţi.

Localnică: „Din luna decembrie am dat camerele.”

Anul acesta sunt asteptaţi la Electric Castle aproximativ 150.000 de spectatori. Iar pe scenă vor urca peste 250 de artiști.

Citește și

loading...