Renate Rozenberg a spus că sunt mai mulți factori care au dus la această situație, importanți fiind cel legat de decizia autorităților de vineri prin care se limitează evenimentele din iulie la 2.500 de participanți și cel legat de graficul de organizare depășit.

"Singura decizie corectă a fost să amânăm pentru 2022. Va trebui din nou să discutăm cu autoritățile să vedem cum putem adapta evenimentele, adică să existe experiența Electric Castle într-o formă adaptată", a declarat Renate Rozenberg.

Ea a precizat că cei care au cumpărat bilete le pot folosi la anul sau le pot transforma în vouchere, o decizie urmând să fie anunțată.

"Ar fi ajutat ca toate aceste decizii să fie luate din timp ca cei care au evenimente în iulie să se poată organiza. Festivalul mare sigur nu va avea loc, dar avem alte proiecte pregătite, care sunt mai mici, mai adaptabile la context. Să sperăm că le vom putea implementa.

Așadar, vom avea o mică parte din Electric Castle. Cei cu bilete vor afla cum se va proceda", a afirmat Renate Rozenberg.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și