Elevul de 14 ani internat, mar┼úi dup─â-amiaz─â, ├«n Spitalul din Hu┼či, dup─â ce i s-a f─âcut r─âu pe holurile ┼čcolii unde se afla la cursuri. Valoarea descoperit─â ├«n urma analizelor de laborator este de aproape trei ori peste limita legal─â permis─â ├«n cazul ┼čoferilor depista┼úi ├«n trafic sub influen┼úa alcoolului.

Reprezentan┼úii ┼×colii ÔÇŁMihail SadoveanuÔÇŁ Hu┼či nu au reu┼čit s─â stabileasc─â ce b─âuturi a consumat elevul ├«nainte de a ajunge la ┼čcoal─â.

ÔÇŁCopilul nu este cunoscut ca un elev problem─â, locuind cu bunica sa care se ocup─â de cre┼čterea ┼či ├«ngrijirea minorului. Elevul sus┼úine c─â nu a b─âut ├«n ┼čcoal─â ┼či nici c─â nu-┼či mai aminte┼čte ce anume ar fi consumat ┼či, mai ales, cu cineÔÇŁ, a declarat, miercuri, pentru News.ro inspectorul general al ISJ Vaslui, Gabriela Pl─âcint─â.

Copilul de 14 ani, elev în clasa a VIII-a, va fi dus la cabinetul de consiliere al unităţii de învăţământ în momentul în care va reveni la cursuri.

B─âiatul a ajuns cu ambulan┼úa la spital, mar┼úi dup─â-amiaz─â, dup─â ce i s-a f─âcut r─âu ├«n timp ce se afla pe holurile ┼čcolii din Hu┼či, unde ├«nva┼ú─â. Elevul a fost descoperit de c─âtre secretara unit─â┼úii de ├«nv─â┼ú─âm├ónt, care a sunat la num─ârul de urgen┼ú─â 112 ┼či a solicitat o ambulan┼ú─â.

Citește și

loading...