Ne cutremură dangătul clopotelor care bat pentru a vesti plecarea neașteptată a unui OM care până mai ieri era polițist, dar rămâne în sufletele noastre ca tată, soț, fiu, frate, coleg și prieten.

Destinul cumplit al camaradului nostru, EROU subinspector de poliţie (post mortem) NISTOR GHEORGHE, ne-a zguduit pe toți. Cu inimile încărcate de durere şi încercaţi de cele mai profunde sentimente de tristețe și compasiune, mâine, 08 ianuarie, îi vom aduce un ultim şi pios omagiu colegului nostru plecat dintre noi prematur, la doar 48 de ani, vârstă la care majoritatea aspiră la împlinirea celor mai frumoase scopuri şi idealuri în viaţă.

EROUL, subinspectorul de poliţie (post mortem) NISTOR GHEORGHE, s-a născut la data de 15 august 1968 în localitatea Vişeu de Sus, judeţul Maramureş. Şi-a început activitatea profesională în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş la data de 01.02.1995, fiind încadrat ca şi subofiţer pază şi ordine în cadrul Poliţiei Oraşului Vişeu de Sus, urmând ca de la data de 01.10.1996 să fie numit ajutor şef de post, apoi şef de post în cadrul Postului de Poliţie Comunal Vişeu de Jos.

În cei peste 21 de ani de activitate, EROUL subinspector de poliţie (post mortem) NISTOR GHEORGHE a muncit cu ataşament şi dăruire, cu abnegaţie şi sacrificii în activitatea desfăşurată în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, fiind prezent la datorie indiferent de oră, zi sau noapte, reuşind să-şi îndeplinească corect şi la timp sarcinile profesionale curente, aducând o importantă contribuţie la creşterea prestigiului şi imaginii instituţiei din care a făcut parte. De asemenea, şi-a dus întotdeauna la bun sfârşit sarcinile ce i-au fost încredinţate precum şi alte activităţi specifice cu un risc ridicat în care a fost angrenat.

În activitatea desfăşurată în cadrul acestei instituţii agentul a dovedit responsabilitate, iniţiativă şi pricepere în muncă, iar pentru rezultatele obţinute a fost apreciat de şefii nemijlociţi şi conducerea unităţii cu calificative de „Foarte bun” conferindu-i-se şi semnele onorifice „În Serviciul Patriei” pentru XV ani de activitate, respectiv XX ani de activitate.

În după amiaza zilei de 04.01.2017 un destin cumplit a hotărât să plece, în timp ce se afla la Postul de Poliţie al Comunei Vişeu de Jos, lăsând în urmă familia, colegii, prietenii.

Într-o asemenea împrejurare cuvintele sunt prea mici şi neînsemnate, însă ne plecăm cu tristeţe capetele și împărtăşim imensa tristeţe şi durere pricinuită de plecarea camaradului nostru. În memoria noastră îl vom păstra mereu ca pe un OM de onoare, profesionist ce a câștigat respectul și afecțiunea tuturor.

Transmitem familiei sincere condoleanţe şi o asigurăm de profunda noastră compasiune.

BUNUL DUMNEZEU SĂ ÎL IERTE ŞI SĂ ÎL ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

“Din umbră ne tragem, și-n umbră pășim,
Când lumina o-mpinge spre al nostru destin,
Căci Soarele vine și umbra din noi,
O face mai mare, sau o ia înapoi.”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet

Asociatia MUZICANDO - Sus?ine?i educa?ia prin joc!