Un băimărean în vârstă de 44 de ani a condus aseară un autoturism pe strada Bernard Shaw. Ajuns la intersecţie cu strada Dealul Florilor a intrat în coliziune frontală cu o maşină condusă din sens opus de un tânăr în vârstă de 20 de ani din Baia Mare. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a doi pasageri, băimăreni în vârstă de 20 de ani.

Azi noapte, la ora 01.20, pe Bulevardul Independenţei din Baia Mare a avut loc un alt accident de circulaţie. Un tânăr de 21 de ani din municipiu, aflat la volanul unui autoturism, a ieşit din parcarea unui restaurant situat pe bulevardul amintit şi a efectuat un viraj la stânga încălcând marcajul longitudinal dublu continuu care desparte sensurile de mers. El a intrat în coliziune cu o maşină condusă regulamentar, pe banda II, spre strada Europa, de o tânără în vârstă de 20 de ani din Seini. În urma impactului, şoferiţa şi o pasageră în autoturismul condus de aceasta au suferit leziuni corporale uşoare.

În ambele cazuri conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.


Poliţiştii continuă cercetările şi la finalizarea lor vor propune măsuri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și