Un b─âim─ârean ├«n v├órst─â de 44 de ani a condus asear─â un autoturism pe strada Bernard Shaw. Ajuns la intersec┼úie cu strada Dealul Florilor a intrat ├«n coliziune frontal─â cu o ma┼čin─â condus─â din sens opus de un t├ón─âr ├«n v├órst─â de 20 de ani din Baia Mare. Accidentul s-a soldat cu r─ânirea u┼čoar─â a doi pasageri, b─âim─âreni ├«n v├órst─â de 20 de ani.

Azi noapte, la ora 01.20, pe Bulevardul Independen┼úei din Baia Mare a avut loc un alt accident de circula┼úie. Un t├ón─âr de 21 de ani din municipiu, aflat la volanul unui autoturism, a ie┼čit din parcarea unui restaurant situat pe bulevardul amintit ┼či a efectuat un viraj la st├ónga ├«nc─âlc├ónd marcajul longitudinal dublu continuu care desparte sensurile de mers. El a intrat ├«n coliziune cu o ma┼čin─â condus─â regulamentar, pe banda II, spre strada Europa, de o t├ón─âr─â ├«n v├órst─â de 20 de ani din Seini. ├Än urma impactului, ┼čoferi┼úa ┼či o pasager─â ├«n autoturismul condus de aceasta au suferit leziuni corporale u┼čoare.

├Än ambele cazuri conduc─âtorii auto au fost testa┼úi cu aparatul etilotest ┼či s-a constatat c─â nu se aflau sub influen┼úa b─âuturilor alcoolice.


Poli┼úi┼čtii continu─â cercet─ârile ┼či la finalizarea lor vor propune m─âsuri.

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Citește și

loading...