În fapt, tânărul l-a amenințat pe copil că îl va răpi și duce la București la cerșit dacă nu îi va da suma de 200 lei, sau că îl va omorî.

Copilul, speriat, s-a dus în casă și a luat suma de 160 lei, fără să spună părinților ceea ce i s-a întâmplat. Norocul a fost că părinții au observat comportamentul suspect al copilului și lipsa banilor. Astfel, tatăl copilului, însoțit de fratele mai mare al acestuia au plecat în căutarea lui și l-au surprins pe tânărul de etnie rromă în timp ce primea banii de la copil.

Aceștia l-au imobilizat pe tânăr și au alertat poliția prin apelul unic de urgență 112. Un echipaj de poliție s-a prezentat la fața locului în câteva minute și la prima verificare se pare că șantajistul este în vizorul poliției de mai mult timp. După ce copilul le-a spus polițiștilor ce a pățit, aceștia l-au condus pe tânărul șantajist la sediul poliției pentru verificări.

Conform vecinilor, acest tânăr își făcea veacul prin zonă de câteva săptămâni bune și se pare că nu este primul copil din cartier de la care a furat bani prin șantaj sau amenințare. Un alt părinte ne-a declarat că tânărul rrom i-a sustras prin amenințare din geanta fiului său suma de 50 lei.

Articol în curs de actualizare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și