În ciuda situaţiei incerte de la FC Vaslui, rămasă fără antrenor după plecarea lui Ilie Stan, care a stat pe banca echipei moldave doar două etape, jucătorii spun că s-au mobilizat şi şi-au dorit foarte mult victoria.

„A fost o seară perfectă, s-a văzut forţa grupului, s-a văzut că suntem mai buni. Îmi pare rău pentru domnul Ilie Stan, asta e soarta antrenorilor, sper să am o discuţie cu dânsul şi să lămurim lucrurile”, a declarat Lucian Sânmărtean, jucătorul despre care presa a scris că ar fi avut un conflict cu antrenorul, motiv pentru care acesta din urmă ar fi părăsit echipa.

La rândul său, Liviu Antal a spus că victoria Vasluiului a fost una meritată şi a dedicat cele două goluri marcate tatălui său, care a împlinit 48 de ani.

Antrenorul interimar al echipei FC Vaslui, fostul secund Ionuţ Moşteanu, a afirmat că echipa sa a obţinut victoria deoarece a „respectat fotbalul” şi a dat asigurări că în câteva zile situaţia la FC Vaslui se va rezolva.

De cealaltă parte, antrenorul secund al lui CFR Cluj, în absenţa principalului Mircea Rednic (suspendat), a precizat că elevii săi au pierdut partida deoarece au tratat cu superficialitate meciul. „Au tratat prea lejer meciul, ştiind situaţia de la FC Vaslui. Am luat foarte repede golurile şi acest lucru i-a afectat din punct de vedere psihic pe jucători”, a declarat Alin Minteuan.

Şi antrenorul principal Mircea Rednic s-a arătat dezamăgit de jocul echipei CFR Cluj.

„Sunt foarte dezamăgit. Nu este posibil să iei gol în minutul patru. Vor fi schimbări majore la echipă. Eu sunt principalul vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat, îmi asum eşecul, dar nu se pune problema schimbării mele de la echipă”, a spus Mircea Rednic.

FC Vaslui a surclasat pe CFR Cluj cu scorul de 4-0 (4-0), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 3-a a Ligii I de fotbal. Vasluienii s-au impus prin golurile marcate de Piotr Celeban (4), Liviu Antal (6, 24) şi Caue (33).


Preluare: AgerPres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și