Din declarațiile martorilor se pare că pietonul a ieșit brusc dintre copacii aflați la marginea drumului și s-a angajat în traversarea drumului fără să se oprească pentru a se asigura. Șoferul autoturismului VW Passat nu a mai avut timp să frâneze și s-a trezit cu omul pe capotă.

Din imagini rezultă că impactul a fost violent, bărbatul lovindu-se cu capul în parbrizul mașinii. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul municipal Sighet cu o ambulanță pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Martorii declară că bărbatul a suferit numeroase contuzii la cap.

La fața locului a apărut un echipaj de poliție rutieră, dar și laboratorul criminalistic pentru a efectua cercetările ce se impun în astfel de cazuri.

Oamenii din cartier au declarat pentru Sighet 247 că s-ar impune o trecere de pietoni în zona respectivă, fiind un trafic mare de persoane care intră și ies din cartier.

ACTUALIZARE:

Conform ultimelor informații victima, pieton in vârsta de 78 ani, a traversat strada prin loc nemarcat si fără sa se asigure. Soferul autoturismului VW Passat nu a reusit sa-l evite luându-l pe capota și trântindu-l cu capul de asfalt. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral acut, traumatism toracic (hemoragie interna) și traumatism membre superioare. Echipajul SMURD i-a acordat prim-ajutor și a fost transportat la spital. Din pacate, în jurul orei 11, pietonul a decedat.

ACTUALIZARE IPJ Mamramureș:

Un sighetean în vârstă de 79 de ani a traversat prin loc nepermis şi a fost accidentat de un autoturism. El a fost transportat la spital unde a decedat. Ieri dimineaţă, la ora 08.30, un sighetean de 39 de ani a condus un autoturism pe strada Alexandru Ivasiuc din municipiu. El a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 79 de ani, din comuna Deseşti, sat Mara, care se afla în traversarea drumului prin loc nepermis. Victima a fost transportată la spital unde, în urma complicaţiilor survenite, a decedat. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu consumase alcool. Lui i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să propună măsuri.

Citește și