Si nu pentru ca ar avea ceva cu constructia metalica, ci pur si simplu au o temere in ceea ce priveste stalpul din beton care troneaza falnic in apropierea acesteia. E cas, ce-i drept, insa cablurile inca mai au grija ca el sa nu se prabuseasca. Daca va intrebati de ce arata asa, trebuie sa stiti ca cel mai probabil fundatia nu a fost facuta ca la carte.

Stalpul a ajuns vedeta pe site-ul de socilizare Facebook dupa ce Vasile Ioanes a facut o postare, pe pagina lui, in care a atasat si cateva fotografii. La scurt timp, totul a ajuns viral, iar comentariile nu s-au lasat asteptate. Asa am descoperit ca exista “un frate geaman” in localitatea Mesteacan, iar un al treilea a “murit”, dupa ce cablurile au fost agatate de o macara, in urma cu aproximativ 3 ani, in localitatea Pribilesti.

“Localitatea Breb, una din cele mai renumite, dar si vizitate sate din zona noastra… In statia de autobuz chiar la intrare se afla un stalp care parca nu se darama doar datorita cablurilor electrice… Electrica distributie oare v-a astepta pana cand se va prabusi peste vreun localnic sau turist?”, a scris Vasile Ioanes pe pagina sa de Facebook.

Pe aceasta cale redactia ZiarMM.ro solicita companiei Electrica sa se autosesizeze si sa remedieze problema atat in localitatea Breb, cat si in localitatea Mesteacan. Consideram ca toti cetatenii ar trebui sa se simta in siguranta atunci cand se deplaseaza, fie perpedes, fie cu mijloace de transport, pe domeniul public.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet