Tencuiala continua s─â cad─â ╚Öi oric├ónd cineva poate fi r─ânit sau mai grav accidentat. Unii s-au m─ârginit doar la a pune o h├órtie cu un avertisment, f─âr─â a trece la repara╚Ťii ╚Öi ├«nl─âturarea pericolului.

ÔÇśÔÇÖEste p─âcat c─â aceste cl─âdiri nu sunt reabilitate. Situate chiar ├«n buricul t├órgului ofer─â o imagine ur├ót─â, nemaivorbind de pericolul pe care ├«l reprezint─âÔÇŁ, a spus Ioan Pop.

ÔÇťEste un dezinteres total manifestat din partea prim─âriei. Trebuie luate degrab─â m─âsuri pentru reabilitarea acestor cl─âdiri ╚Öi nu doar s─â se fac─â promisiuni de╚ÖarteÔÇŁ, a spus G─âvril─â Mihali, consilier local.

ÔÇť Niciodat─â Sighetul nu a ar─âtat a╚Öa de r─âu. Este o ru╚Öine pentru cei de la prim─ârie. Am tot auzit fel ╚Öi fel de promisiuni, fel ╚Öi fel de proiecte m─âre╚Ťe, dar nu se face nimicÔÇŁ, a spus Vasile Rednic.

ÔÇťM─â ├«ntristeaz─â ceea ce v─âd trec├ónd, mai ├«n fiecare zi, prin centru. Sper ca Sighetul, pe care ├«l iubesc din tot sufletul, s─â-╚Öi recapete str─âlucirea ╚Öi farmecul de alt─âdat─â. Primarii vin ╚Öi se duc. Unii mai gospodari, al╚Ťii mai del─âs─âtori. Avem nevoie de o mai mare implicare a administa╚Ťiei locale pentru ca urbea noastr─â s─â redevin─â m─âcar ceea ce a fost odat─âÔÇÖÔÇÖ, a spus Sergiu Luscalov.

Citește și

loading...