Nu s-a inventat pastila-minune care să-ţi umfle sânii şi buzele peste noapte, singurii care au această „pu­­tere” fiind momentan medicii esteticieni. La ei ar fi apelat şi Valentina Pelinel (35 de ani) în trecut, pentru a se transforma dintr-o adolescentă silfidă, chiar plată în zona bustului, într-o bombă-sexy cu gură senzuală, sutien plin şi faţă de păpuşă Barbie. Adică fix aceleaşi calităţi fizice care îi plac la nebunie lui Cristi Borcea (45 de ani), bărbatul cu care Pelinel a început o relaţie clandestină în 2010, după cum ne-au povestit surse din anturajul celor doi, şi căruia îi va dărui un băieţel la începutul verii. Aşadar, venim cu dovezi clare, căci pozele nu mint.

Pe când avea 21 de ani şi a pozat doar în bikini pentru publicaţia “Stuff Magazine”, Valentina avea sâni mici, buze subţiri şi pomeţi mai puţin proeminenţi. Ei bine, odată cu trecerea timpului, aceste părţi ale corpului s-au transformat radical şi au crescut direct proporţional cu faima blondinei. Şi-a pus silicoane în SUA, procedura fiind una specială: implanturile au fost montate prin axilă, pentru că astfel incizia este mai mică şi mai puţin vizibilă. O astfel de operaţie costa pe vremuri vreo 6.000 de euro. Şi-a mărit buzele cu 2.000 de euro, procedeul fiind ireversibil, adică “pe viaţă”. Valentinei i-a fost introdusă în buze o bentiţă din silicon, denumită popular “viermişor”.

Zâmbetul perfect a avut şi el câteva ajustări, căci Pelinel are în gură faţete dentare de 7.000 de euro. În plus, gurile rele spun că fotomodelul ar avea şi lifting la sprâncene, dar şi pomeţii modificaţi.

Click! a dezvăluit zilele trecute faptul că Valentina Pelinel se iubeşte cu Cristi Borcea din 2010, atunci când ambii erau căsătoriţi. Dinamovistul cu Mihaela, cea care i-a dăruit trei copii, dar de care s-a separat oficial în 2011, iar manechinul cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014. Pe 4 ianuarie, Valentina a anunţat că este însărcinată, iar tot showbiz-ul l-a dat ca tată sigur pe Cristi Borcea. Acesta se află la Penitenciarul Jilava, fiind condamnat, în martie 2014, la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul transferurilor de jucători.

Valentina Pelinel și-a început cariera de model la 15 ani, după ce a câștigat „Top Model România 1996”. A ajuns la New York un an mai târziu, la un concurs de frumuseţe, pe care l-a şi câştigat. Când defila pe podiumurile internaţionale, blonda avea dimensiunile 86-61-91. S-a retras din prezentări în 2007.

Citește și

loading...