O dubă cu numere de Maramureș era parcată pe prima bandă de circulație și îngreuna traficul.

”Șoferul CTP a coborat și i-a atras atentia asupra felului in care parchează. Respectivul a scos spray-ul si i-a dat un jet peste toata fata si in directia troleibuzului, incat ne-am intoxicat toti”, ne-a mai relatat un martor. ”Cel cu duba a lovit troleibuzul cu portiera. Cel cu duba s-a urcat sa plece exact cand trecea mijlocul de transport. Practic n-a avut loc sa urce. Șoferul CTP n-a avut nicio vină. Omul a fost foarte afectat de spray si nu stiu daca a venit vreo ambulanta, cel putin 20 min cat am fost acolo, n-a venit”, a mai spus acesta.

Oamenii au sunat la 112, iar poliția s-a prezentat la locul incidentului. Spray-ul paralizant pulverizat într-un loc închis, cum este troelibuzul, este foarte periculos. Persoanele cu probleme respiratorii, copiii sau batranii pot chiar muri. Călătorii au fost afectați de acest lucru, dincolo de incidentul dintre cei doi șoferi.

Șoferul CTP și-a revenit numai după 10 minute (Foto). Nimeni nu își explică reacția disproporționată a conducătorului auto din Maramureș.

Dincolo de acest incident, oamenii care locuiesc în acea zonă spun că șoferii Companiei de Transport Public (CTP) Cluj au probleme zilnic cu cei parcați neregulamentar pe strada Primăverii.

Citește și

loading...