Incidentul a avut loc pe strada Victoriei din Baia Mare, in zona RFN. Zona este impanzita de politisti in speranta ca vor da de urma persoanei care a patruns in unitatea bancara si care sub amenintarea unei arme ar fi cerut angajatilor banii.

Deocamdata nu se stie din ce motive jaful a esuat iar politia a fost imediat alertata.

“Politia a fost sesizata la 112 si s-au deplasat la fata locului. In momentul de fata se fac cercetari la fata locului” a declarat pentru vasiledale.ro Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

La iesirile din Baia Mare au fost insitituite filtre astfel ca politistii verificate toate masinile care parasesc municipiul. Sunt filtre ale politiei pe DN1C la iesirile spre Satu Mare si Dej, pe DN18B iesirea spre Targu Lapus dar si pe DN18 iesirea spre Baia Sprie.

Avem confirmarea oficiala a politie: SUNT CAUTATE 2 persoane INARMATE!!! Cei doi invidizi au patruns intr-o sucursala a Bancii Transilvaniei din zona RFN unde sub amenintarea pistoalelor au sustras o sume de bani. Conform unor surse cei doi mascati au fugit cu 100.000 de lei. Totul a durat 4 minute.