Deși în aceeași locație se poate servi meniul zilei de către clienți obișnuiți, care este variat și foarte gustos, se pare că pentru aceeași bani câți se decontează de către Direcția de Asistență Socială (DAS) Sighet, 12 lei / meniu / zi, mâncarea pentru nevoiașii care beneficiază gratuit de o masă / zi, meniul bun este înlocuit cu lături.

Un utilizator al rețelei Facebook a postat pozele de mai sus, însoțite de următorul text:

„Așa mâncare se dă la CANTINA DE AJUTOR SOCIAL din SIGHETU MARMAȚIEI. Acesta este meniul de 12 lei pe zi, iar de vineri până luni se dau o rudă de salam și două ouă fierte. Pe lângă faptul că mâncarea nu este bună de nimic, este și stricată, de nu se uită nici câinii la ea. Ciorba este apă chioară, amestecată cu toate rămășițele ce rămân în farfurii de la clienții restaurantului KIS PIPAS. De acolo dau mâncare la familiile nevoiașe. AȘA PRIMAR, AȘA MÂNCARE! RUSINE SĂ-I FIE [primarului - n.r.] că nu se iau măsuri sau să se facă controale!”, își încheie cu năduf internauta postarea.

În poze se poate observa o ciorbă de origine incertă, ceva fasole obosită cu o feliuță de ciolan, două ouă fierte și o rudă de salam ieftin - Poftă bună!

Citește și