O femeie însărcinată a intrat în baia unei benzinării aflate pe strada Aurel Vlaicu din Satu Mare. Femeia ar fi născut în toaletă și a plecat.

Nou-născutul a fost găsit de un angajat al benzinăriei care a intrat în baie după femeie și a alertat autoritățile.

La fața locului au venit polițiștii și un echipaj medical. Micuțul a fost stabilizat și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe.

Polițiștii fac cercetări pentru identificarea mamei.

Reporterii PresaSM au reușit să afle cine este femeia care a născut astăzi într-o benzinărie din municipiul Satu Mare, situată pe Bulevardul Aurel Vlaicu. Surse judiciare au declarat pentru PresaSM, că femeia, în vârstă de circa 30 de ani, a venit din Germania cu un autobuz, prin Punctul de Trecere a Frontierei de la Petea.

Astăzi, în jurul orei 18.40, aceasta a intrat în toaleta benzinăriei, unde a născut. Apoi, și-a băgat nou-născutul într-un tomberon plin cu dejecții umane. Noroc cu un angajat al stației de carburanți, care a auzit plânsetul copilului și l-a salvat de la moarte.

Potrivit informațiilor PresaSM, după ce a născut, femeia s-a urcat în autobuz, cu destinația Botoșani, dar în vehicul i s-a făcut rău, iar șoferul a sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112. Când a fost consultată de către personalul medical, specialiștii și-au dat seama că femeia a născut recent și au făcut rapid legătura cu cazul nou-născutului abandonat.

Femeia este audiată acum de către polițiștii sătmăreni și i s-a întocmit un dosar penal.

Fetița este în afara oricărui pericol, este sănătoasă și are o greutate de aproape trei kilograme. Medicii de la Spitalul Județean Satu Mare au reușit să o stabilizeze și să îi salveze astfel viața.

Citește și