Cu emoţie şi entuziasm, cu dorinţa de a pune în practică cunoştinţele acumulate, tinerii poliţişti au participat la ceremonia organizată pentru primirea lor de către conducerea Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş. Doamna chestor de poliţie, dr. Viorica Marincaş i-a felicitat şi şi-a exprimat încrederea că, prin profesionalism, ambiţie şi integritate, ei vor obţine performanţa la care aspiră.

Întrebaţi cu ce gânduri au păşit azi pragul instituţiei, ei au mărturisit că sunt optimişti şi încrezători:

„Am simţit o bucurie că visul meu a devenit realitate. Sunt convinsă că muncă nu va fi una uşoară, dar am încredere că mă voi descurca deoarece am avut parte de profesori de excepţie de la care mi-am însuşit toate informaţiile necesare în soluţionarea unor cazuri”, a spus agent de poliţie Mihai Mariana Mihaela.

„Sunt foarte optimist. Am ajuns exact acolo unde mi-am dorit. Sper să-mi desfăşor activitatea cu pasiune, să fiu sprijinit de colegi, să mă simt ca într-o familie şi să învăţ cât mai multe” a afirmat şi subinspector de poliţie Mărginean Alexandru.

Absolvenţii îşi vor desfăşura activitatea la Serviciul Criminalistic, Poliţia Municipiului Baia Mare, Poliţia Oraşului Borşa şi la posturile de poliţie Repedea şi Poienile de sub Munte.

Citește și

Comentarii