În jurul orei 13:30, un angajat al companiei RDS a sunat la Poliție, anunțând că a fost atacat din senin de către un locatar în scara unui bloc de locuințe, situat pe strada G-ral Mociulski, în timp ce lucra la rețeaua de cablu-tv cu scopul de a remedia o avarie. Angajatul a fugit de atacator afară din imobil.

La scurt timp, la fața locului a sosit un echipaj de Poliție pentru a verifica cele relatate. În momentul în care polițiștii au bătut la ușa scandalagiului, acesta i-a atacat pe polițiști cu un vătrai, rănindu-l ușor pe unul dintre aceștia.

Imediat după acest al doilea incident, la fața locului a mai sosit un echipaj de Poliție, polițiștii reușind să îl imobilizeze cu greu pe atacator. Tânărul atacator, conform declarațiilor martorilor, părea a fi foarte drogat, zbătându-se din toate puterile și încercând în continuare să îi atace pe polițiști.

Atacatorul a fost luat de către polițiști cu o autospecială de Poliție.

ACTUALIZARE IPJ MARAMUREȘ:

„Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lână Judecătoria Sighetu Marmației, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj“, au precizat reprezentanții IPJ Maramureș.

Citește și

Comentarii