În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a tânărului mopedist și avarierea scuterului și a autoturismului. Mopedistul grav rănit a fost transportat la Spitalul municipal Sighetu Marmației și, conform martorilor, se zbate acum între viață și moarte.

La fața locului au sosit echipaje de la Poliția rutieră Sighet și laboratorul criminalistic pentru efectuarea cercetărilor ce se impun.

Deocamdată nu se știe dacă mopedistul purta cască sau dacă acesta deținea atestat sau permis de conducere.

Martorii la accident susțin că în zona respectivă s-au efectuat recent lucrări de asfaltare și s-a pus un strat subțire de nisip pentru protecția noul strat asfaltic, fapt ce ar fi putut determina un derapaj al mopedului și pierderea controlului.

ACTUALIZARE Comunicat IPJ Maramureș:

Un tânăr de 28 de ani a condus un moped deşi nu deţine permis şi a provocat un accident în urma căruia a suferit leziuni corporale grave.

Aseară, poliţia a fost sesizată că pe strada Lucian Blaga din municipiul Sighetu Marmaţiei a avut loc un eveniment rutier cu victimă.

Un tânăr de 28 de ani, care nu deţine permis, a condus un moped pe strada amintită. Din cauza vitezei excesive şi a lipsei de experienţă în conducere, s-a dezechilibrat şi a acroşat un autoturism staţionat pe partea dreaptă a drumului, după care s-a răsturnat pe carosabil.

În momentul producerii accidentului, acesta nu purta cască de protecţie.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a mopedistului care a fost transportat şi internat la spital.

Poliţiştii continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor să propună măsuri.

Citește și

loading...