"Am din nou #buletin! #MAI ├«i mul╚Ťume╚Öte lui Smiley pentru sprijinul acordat ├«n promovarea acestei campanii! Ca urmare a demersurilor comune, de la ├«nceputul anului, peste 150.000 de rom├óni ╚Öi-au re├«nnoit actele de identitate. Fii ╚Öi tu ca #Smiley, f─â-╚Ťi #buletin! Vei putea, astfel, s─â te plimbi ├«n afara ╚Ť─ârii, s─â dai examenul pentru permisul de conducere, s─â te ├«nscrii la liceu sau la facultate sau s─â-╚Ťi exerci╚Ťi dreptul de vot! Iar anul acesta vor fi dou─â procese electorale!", se arat─â ├«n textul ce ├«nso╚Ťe╚Öte galeria foto de pe pagina oficial─â de Facebook a MAI.

├Än fotografiile publicate mar╚Ťi este prezentat Smiley, care a primit, la sediul casei sale de produc╚Ťie, ofi╚Ťeri ai Ministerului de Interne, care i-au oferit un buletin simbolic, ├«n c├ómpurile-cheie de pe cartea de identitate fiind f─âcute referiri la c├óntece ale artistului.

Astfel, la CNP, este specificat, ├«n locul codului numeric personal, cuv├óntul "Oarecare", la "Nume" ÔÇö Smiley ╚Öi "Prenume" ÔÇö "Omul". La "Cet─â╚Ťenie", pe buletinul special al lui Smiley este men╚Ťionat "Fii tu Rom├ónia", locul de na╚Ötere este "Acas─â", iar Domiciliul este "Plec pe Marte".

Pornind de la una dintre cele mai recente piese ale lui Smiley, interpretate al─âturi de DOC & Motzu, "Pierdut buletin", Ministerul Afacerilor Interne a pornit, la ├«nceputul anului, pe pagina oficial─â de Facebook a institu╚Ťiei, o campanie de informare pentru cei care ╚Öi-au pierdut actul de identitate.

"#MAI al─âturi de Smiley ╚Öi de to╚Ťi cei care ╚Öi-au pierdut buletinul. ├Än luna decembrie, #Smiley ne-a anun╚Ťat c─â ╚Öi-a pierdut buletinul. Av├ónd ├«n vedere ca a trecut o lun─â ╚Öi cunoscutul c├óntare╚Ť nu ne-a anun╚Ťat c─â ╚Öi-ar fi g─âsit documentul de identitate, ├«i inform─âm, pe aceasta cale, pe to╚Ťi cei care se afl─â ├«n aceea╚Öi situa╚Ťie, c─â pot gasi lista documentelor necesare ob╚Ťinerii unui nou act de identitate acces├ónd pagina http://depabd.mai.gov.ro/eliberare_CI_pierdere.html, A╚Ötept─âm cu nerabdare lansarea piesei ÔÇ×Am din nou buletinÔÇŁ", scriau reprezentan╚Ťii MAI ├«n ianuarie.

Citește și

loading...